Cautare

336 de rezultate pentru "hamza sergiu" (3.21 secunde)
Presedintele Comisiei juridice, deputatul PC Sergiu Andon, a declarat ca legea privind constituirea Agentiei Nationale de Integritate va intra in dezbaterea parlamentarilor din comisie pentru a primi raportul pe fond si a putea fi trecuta cat mai curand pe ordinea de zi a sesiunii ordinare din septembrie.
Pretul nu este peste cel al pietei interne la momentul actual, asa ca nu are rost sa intervenim", a declarat Sergiu Dragancea, directorul APIA Dolj.
Deputatul PC Sergiu Andon a declarat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, da curs unui "nou program de dezinformare premeditata" a populatiei, de inducere in eroare a organismelor europene, de demonizare excesiva a Parlamentului prin declaratiile privind ANI.
Prin intermediul consulului, fostul premier ar fi primit mobila chinezeasca in valoare de peste 100.000 de euro, de la o firma ce le-a apartinut fostului secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Locuintei, Sergiu Sechelariu, si Irinei Jianu, fost sef la Inspectoratul de Stat in Constructii.
Un an mai tarziu, mangaliotii aveau prilejul sa fie laudati drept "oameni frumosi si primitori" de nimeni altul decat de contriversatul om de afaceri, fost secretar de stat si actualmente cercetat de DNA in acelasi dosar cu Adrian Nastase, Sergiu Sechelariu.
Presedintele Consiliului Legislativ a fost criticat la dezbaterea raportului de activitate a acestei institutii pe 2005 si de presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Sergiu Andon (PC), pe motiv ca a avut o "politete excesiva" si nu a dat niciun aviz negativ asupra proiectelor de lege pentru care a fost sesizat.
In acest sens, presedintele Comisiei Juridice, conservatorul Sergiu Andon (foto), a precizat intr-un memorandum ca votul la mai multe maini constituie o abatere de la Regulament si se poate sanctiona cu interzicerea participarii la lucrarile Camerei Deputatilor pe timp de maximum 15 zile.
CSAT a retrimis Guvernului pachetul de legi privind siguranta nationala, fara a le aviza. Executivul a fost instiintat de aceasta decizie printr-o adresa trimisa de consilierul prezidential pentru securitate nationala Sergiu Medar.
Consilierul prezidential pentru securitate nationala, Sergiu Medar, a criticat, intr-un cotidian central, legile sigurantei nationale elaborate de Guvern. Pachetul legislativ urmeaza sa fie depus la Parlament ca initiativa a liberalilor, conform declaratiilor facute de acestia.
"Este o cerere corecta" Mai multi lideri liberali, printre care vicepresedintele Ludovic Orban, cerusera inca de vineri demisia lui Claudiu Saftoiu si chiar audierea la Parlament a sefului Comunitatii Nationale de Informatii, consilierul prezidential Sergiu Medar.
Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Sergiu Andon, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca ar putea lua in calcul sa-i reclame la Parchetul General pe Emil Boc si Theodor Stolojan pentru "comiterea infractiunii de uneltire impotriva ordinii constitutionale".
Pe de alta parte, insa, avocatul lui Dan Voiculescu, deputatul Sergiu Andon, spune ca liderul sau de partid are sanse sa castige in justitie contestarea verdictului CNSAS pentru ca nu exista materiale probatorii impotriva acestuia.
Generalul Sergiu Tudor Medar a fost eliberat din functia de consilier pentru aparare si securitate nationala din motive de sanatate.
Avocatul liderului conservator Dan Voiculescu, Sergiu Andon, a declarat ca in cadrul dezbaterilor Curtii de Apel referitoare la contestatia lui Dan Voiculescu fata de decizia CNSAS s-a discutat despre probele de la dosar, afirmand ca a cerut instantei sa ia in considerare in judecarea dosarului stenogramele sedintelor CNSAS din 25 iulie si 7 august.
Deputatii PC si PSD Sergiu Andon si Marian Saniuta au precizat ca pentru dezaterea acestui pachet legislativ trebuie sa se ceara punctul de vedere al CSAT.
Presedintele Comisiei juridice al Camerei, Sergiu Andon, a cerut ieri Biroului Permanent ca membrii comisiei sa fie exclusi de la dezbaterile privind Statutul minoritatilor nationale, pe motiv ca nu exista timpul necesar pentru discutarea legii lustratiei si a legilor privind siguranta nationala.
Fara sa dea nume sau sa faca acuze directe, presedintele Comisiei juridice, Sergiu Andon (PC), a spus ca adoptarea tacita a legilor sigurantei nationale este regretabila, el considerand ca amanarea repetata a sedintelor celor doua comisii, pana la implinirea termenului de adoptare tacita, este o maniera care nu face cinste Parlamentului.
Tudor a aratat ca Traian Basescu si-a tratat prietenii ca niste slugi, mentionand in acest sens ca seful statului "i-a bagat in spital" pe consilierii sai, generalii Sergiu Medar si Constantin Degeratu.
"Presedintele nostru, mare actor si regizor de telenovele, un Sergiu Nicolaescu, a mai facut un lucru nepermis - a externalizat un conflict intern", a mai spus Gusa.
Voinescu a fost numit in aceasta functie la 27 iulie 2005, prin decret semnat de presedintele Basescu. Tot de la SRI, a fost inaintat in acelasi grad si colonelul Sergiu Anton.
google-analytics.com